Designcrime?

Det har hänt nått här. Nått jag inte alls gick med på. Min obefintliga och skitfula design har gått och blivit ännu fulare och nu är den till och med svårläst.
Hjälp!

Ny dag, nytt.. regn?

Jaha då var dagens artikel läst. Tycker det är så underbart med tidningar som skriver skräp helt enkelt för att folk ska bli nyfikna. Att skräpet antagligen inte är sant är ännu lite bättre. Som klippt och skuret från Se & Hör, men kanske inte allt för långt ifrån ändå. Artikeln är från Aftonbladet. Sveriges bästa tidning för skitspridning i takt med Bertilssons traktor.

" ”Sårade mig”

– Dr Phil är både pervers och en bedragare. Han inte bara tafsade på mig utan generade, förnedrade och sårade mig mentalt, hävdar hon.

En annan tävlande som bodde i ”Dr Phil-huset” berättar att tv-profilen Phil McGraw skickade in en naken man i huset.

– Dr Phil dök upp på en tv-monitor och sa att någon skulle ringa på dörren. Vi skulle få en tårta eller något, berättar Kimberly Brown i National Enquirer.

Smekte sig själv

– I stället kom en spritt språngande naken man in i huset. Han började ta på sig själv, smeka sitt könsorgan och satte sig sedan hos oss vid bordet.

Hon uppger att hon och flera andra deltagare lämnade rummet i protest.

– Efteråt fick vi höra att det var Dr Phils sätt att lära oss tolerans.

Dr Phil, vars äktenskap uppges vara i gungning på grund av anklagelserna, kallar stämningsansökan ”grundlös”. "



Men hallå. Ett steg tillbaka. 


1. Han är psykolog. Vad gör psykologer? Dom hjälper folk med psykiska störningar.

2. Folk med psykiska störningar får hjälp.

 

Vem är trovärdig i detta fall? och vem har tillräckligt lite fantasi att komma på att det var en naken man och inte något annat som kanske hade varit aningen mer trovärdigt? 

Snart kommer väl nästa uttalande från den man som säger sig varit där. Vem kollar hans bakgrund? Ingen. Hallå, honom kan man tjäna pengar på.

 

Har ni tänkt på att trots att vi har tryckfrihet så borde man försöka undersöka sitt innehåll med källkritik och kolla var det egentligen kommer ifrån så man slipper publicera skit som man måste ta tillbaka nästa dag ändå.

Visst det säljer, men vad händer efter ett tag med tidningen? Det kan antingen gå åt helvete eller så kan det g ganska bra. Aftonbladets skandaljournalistik går rätt bra, det som skrämmer mig är att det ändå finns människor som tror på allt dom ser på tv eller läser i tidningen....

 

Nu är det dags för ljudmedier, jag får återkomma med intressantare läsning senare om andan faller på. Det är trots allt fredag idag!


Svår dag idag!

Sovmorgon till 12 hjälpte mig inte ett skit. Trodde jag var ute i god tid när jag vaknade vid kvart i elva. Sen insåg jag att jag verkligen inte hade något alls att ta på mig. Dagens I-landsproblem alltså.

Slutade med att jag kastade på mig något bara och inte hann fixa håret alls.
Hann precis i tid till skolan. Jisses vad jag måste bli bättre på det där med att fixa iordning grejer dagen före.
Alltid samma sak. Om jag har hittat kläder att ha på mig så dyker det genast upp nya problem som typ att jag verkligen inte hittar en enda grej av det jag ska ha med mig. Telefon och nycklar och såntdär. Händer oftast på måndag morgon av någon konstig anledning!

Spenderade gårkvällen med att titta på lite söta kläder till halloween, oh yes i'm gonna be bad! Hihi.
Blir säkert jättefint :)

Nu är det textlektion med sanna på g och jag måste säga att jag är förbannat less på all förberedelse inför stockholm. Jag lovar att dom har fixat allting bara för att kunna säga att medievärlden är tuff..
Det är alltid roligt att gå i en skola som verkligen letar efter fel på en. Härrrligt.
Har alltid tyckt att moroten är viktigare än piskan, om man ska lära sig något.
Men det tycker man visst inte här.

Nä, det blev ett väldigt gnälligt inlägg idag. Kanske kommer ett nytt lite gladare ett ikväll. :)
Imorgon är det trots allt slutet på en som vanligt väldigt jobbig vecka.
Och imorgon ska jag ju köra bil också! Vill ju verkligen veta om jag har kommit någon vart för isåfall blir det körkort nästa månad!!! :)

Äe nu ska jag sluta och börja göra något vettigt och meningsfullt.

Japp, som ni märker det så bloggar kotten.

Och Kotten, det är jag det.

Har länge funderat på det där med blogg. Skaffat en av och till och inte kunnat bestämma mig för vad den ska heta eller vad jag ska skriva om. Nu gav jag fan i att bry mig om att bestämma mig, tog tag i skiten och gjorde den. Bloggen alltså.

Vet inte riktigt vad jag ska inrikta mig på men det blir nog mestadels en egoistisk hyllning till mig själv.
Alltså kommer ni i fortsättningen att få läsa hundratals inlägg om mig, om mitt liv och i bästa fall om dom är snälla nog, om mina vänner.

I skrivande stund (det uttrycket gillar jag!) är bloggdesignen ett skitfult färdigalternativ, men så får det vara ett tag frammåt innan jag orkar fixa till skiten.

Just nu, på lunchen, borde jag egentligen sitta och skriva intervjufrågor till stockholmsresan men det pallar jag inte riktigt. Har kommit upp i det mästerliga antalet sju frågor på en bra bit över en timme. Hur många till jag ska ha? Mjo bara sisådär 68st.

Trevligt? Jamenvisst.

En sak som däremot ÄR trevlig, är att det är onsdag idag, vilket betyder att det snart är fredag. Imorgon är det alltså sovmorgon, sen är det fredag och helg. Jag älskar verkligen helgerna :)

Eftersom jag går på Medieprogrammet så är jag ganska van att skriva. Mycket. Så den här bloggen kommer nog ibland att bestå av långa och totalt poänglösa inlägg. Men håll ut! Det finns alltid ett ljus i slutet av tunneln.
Fast vem skapade det där ordspråket? Tänk om tunneln tar slut? Det kanske inte finns en utgång? Betyder det att hoppet slocknar då eller vad?

Så bara för att nån smart gubbe grävt en halv tunnel så kommer hoppet att slockna för mina bloggläsare. Bra slutsatser.

Tack och adjö.


RSS 2.0